Renginio data: 2016/04/21 19:00 - 21:00

VIETŲ NĖRA.

Degustacinė alaus vakarienė

5 skirtingų rūšių „Vilkmergės“ alaus derinimas su 5 skirtingais patiekalais.

„Vilkmergės Šviesusis“ – šviesios vario spalvos, išraiškingo aromato ir sodraus skonio. „Vilkmergės Šviesųjį“, vadinamąjį vidutinio sunkumo šviesųjį elį siūlysime derinti su rūkyto šamo užkandžiu.

„Vilkmergės Tamsusis“ elis yra juodojo gintaro spalvos, turtingo aromato ir subalansuoto skonio. Prie šio tamsiojo elio (angl. „dark ale“) bus siūlomas sodraus skonio aromatingas grybų bei bulvių patiekalas

„Vilkmergės Belgiškas Dubbel“ – rusvai rudos spalvos, sunokusių vaisių aromato ir turtingo skonio elis. Šis alus stipriausias Vilkmergės asortimente – 6,6 % tūrio. Šis alus puikiai tiks prie sunkesnio maisto – išradingai paruoštos kiaulienos.

„Vilkmergės Kvietinis“ – drumstos baltos spalvos, citrusinių vaisių aromato ir gurmaniško skonio. Unikalaus aromato kvietinis alus – lygiavertis minkštų švelnių sūrių patiekalų konkurentas.

„Vyšnių Kriek“ – pirmasis Lietuviškas „Vyšnių Kriek“ pasižymi vyšnių spalva, aromatu ir saldžiarūgščiu skoniu. Vakarienę vainikuos vyšnių skonio alus su šokoladiniu desertu.

 

Vakaro svečias: alaus someljė Vidmantas Čičelis.

  • oficialus alaus someljė, trečiasis Lietuvoje įgijęs diplomą prestižinėje Londono alaus someljė akademijoje.
  • Pirmos , antros ir trečios vietos laimėtojas „Aludarių taurėje“, antrus metus iš eilės – teisėjas.
  • Ragavęs yra daugiau kaip 2000 alaus rūšių.
  • Alaus degustacijas veda pastaruosius dvejus metus.

Alaus degustavimas

LAISVŲ VIETŲ NĖRA!

Rezervacija ir bilietai:
Viešbutis „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas) 
el.p.: hotel@perkuno-namai.lt, tel. (8 37) 320230 , +370 698 54099