Renginio data: 2016/12/08 19:00 - 21:00

Kviečiame gruodžio 8 d. 19 val. į  „Perkūno namai“ restoraną susipažinti su Škotijos salų Islay ir Isle of Mull viskiais, kurių skonį sukūrė trys stichijos:

Žemė- salų viskiai įprastai pasižymi stipriu dūminiu skoniu, kurį suteikia dirvožemyje esančios durpės.

Vanduo- vienas svarbiausių viskio gamybos komponentų.

Oras- jūrinis klimatas stipriai veikia viskio skonines savybes, skoniui  suteikdamas kompleksiškumo.

Vakaro metu ragausime restorano „Perkūno namai“ virtuvės meistrų sukurtą specialų meniu,savo skoniu derančiu su šiais viskiais:

BUNNAHABHAIN 12 YO Islay Single Malt- 12 metų brandintas salyklinis viskis, pasižymintis gaiviu ir vos juntamu dūmo skoniu;

BUNNAHABHAIN 18 YO Islay Single Malt –subalansuoto skonio salyklinis viskis visus 18 metų brandinimas tik statinėse, kuriose prieš tai buvo saldus chereso vynas;

LEDAIG 10YO Isle of Mull Single Malt- dešimtmetį amerikietiško ąžuolo statinėse brandintas viskis, dėl savo išskirtinio skonio tapęs savotišku distilerijos „parašu “;

LAPHROAIG 10 YO Islay Single Malt –viskis pasižymintis ryškiu dūmo skoniu su jūros dumblių užuominomis bei stebinančiu saldumu;

BOWMORE 12 YO Islay Single Malt – viskio tyrinėtojo Michael Jackson žodžiais –tai „Nepaprastai ilgai išliekančio ir sudėtingo skonio viskis “ .
Degustaciją vesUAB „Mineraliniai vandenys„ bendrovės ekspertas Gintautas Jašinskas.

Vakaro meniu :

Lašišos ir mėlynių  gravlax;
Kiaulės ausų čipsai su remuladiniu padažu su rūkyta paprika;
Pelėsinio sūrio sriuba;
Šernienos (ėrienos kulninės) troškinys su speltos grūdais ir šafranu;
Šokoladinis musas su šonine;

Renginio kaina -29 eur/asm.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA!

Bilietus galite įsigyti:

Viešbučio „Perkūno namai“ registratūroje (Perkūno al. 61, Kaune).
Pavedimu (pavedimo rekvizitus atsiunčiame el. paštu). Išrašome sąskaitą.

Daugiau informacijos:
tel. (8 37) 320 230, 8 698 54099,
el. p. hotel@perkuno-namai.lt, www.perkuno-namai.lt

Renginys skirtas asmenims,ne jaunesniems nei  18 metų. Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.