Renginio data: 2016/06/16 18:00 - 20:00

Sveikos mitybos renginių ciklas

Restoranas „Perkūno namai“ kviečia į sveikos mitybos vakarienes-seminarus.

Ar tikrai patys sukuriame savo ligas?
Kaip valgyti, kad nesirgtume
2016 balandžio 14 d. 18 val.

 Kaip mūsų maistas gali tapti mūsų vaistu?
Širdžiai naudinga mityba
2016 gegužės 19 d. 18 val.

 Optimali mityba – sveikatos pagrindas
Kaip būti sąmoningu ir sveikai maitintis
2016 birželio 9 birželio 16 d. 18 val.
(pasikeitė renginio data)

 Pasikeitusi aplinka, maisto sudėtis, pramonės teršalai neišvengiamai įtakoja mūsų organizmą.

Žinome daug, rasti informaciją nebėra jokia problema, tačiau kaip atsirinkti? Kodėl, net ir žinodami ką daryti, neturime valios keistis.

Seminarų metu kalbėsime, kaip sveikai maitintis, apsisaugoti nuo neigiamos aplinkos įtakos, sąmoningai mažinti stresą, mokysimės ruošti sveiką maistą.

Vakaro svečias: Paulius Jaruševičius

Mitybos ir gyvensenos pokyčių ekspertas, Ann Wigmore fondo direktorius, Gyvensenos medicinos ir Ann Wigmore gyvo maisto konferencijų organizatorius, Europos gyvensenos medicinos asociacijos ambasadorius, portalo www.sveikata.org  steigėjas.

 Maistą ruošia restoranas „Perkūno namai“

Meniu

 Vanduo su citrina, mėtomis ir agurkais

 

 Rukolos, špinatų ir mangoldų salotos su braškėmis ir Parmezano sūrio pakaitalu

 

 Lėtuoju būdu žemoje temperatūroje ruošta 7 grūdų košė

 

  Naujo derliaus bulvės, keptos orkaitėje,

su pagardais:

kanapių sėklų, avokadų su bazilikais, saulėgrąžų sėklų su krapais

Tofu ir kokosų ledai

 

su laimo sultyse mirkytomis uogomis

 

Paskaitos vyks restorane „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas)

Vieno seminaro su vakariene kaina 12 €
Trijų seminarų su vakariene kaina 30 €

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!

Rezervacija ir bilietai:
Viešbutis „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas), www.perkuno-namai.lt
el.p.: hotel@perkuno-namai.lt, tel. (8 37) 320230 , +370 698 54099

Save

Save