Moters diena

5+5:Subtiliai moteriškas ir prabangus vakaras visoms mūsų dailiosios lyties atstovėms

Kovo 8 d. 19 val. kviečiame į degustacinę vakarienę su šarminguoju Gintautu Jašinsku „Perkūno namų“ restorane. Jūsų lauks šefo Kęstučio Bartkaus sukurtas specialus 5 patiekalų meniu ir 5 mūsų partnerių staigmenos. Plačiau skaitykite tinklalapyje.

Vakaro metu pristatysime moterų taip mylimus ir mėgstamas LGCF putojančių vynų naujienas.

***************

5 patiekalų degustacinės vakarienės meniu

LaCheteau CremBlancDN Brut
Austrė su jūros žolėmis, svogūnais, raudonojo vyno actu

Ch.de Champteloup Brut
Jūros ešerio – geltonžuvės kapotinis su kukurūzais, raudonaisiais ikrais, mikrožalumynais, „Contfit“ česnakais, burokėlių geliu

Ch.de Champteloup Rose Brut
Tuno „Tataki“ ir lašišos „Sashimi“ duetas su ridikėliais, česnakų daigais, balzaminio acto ikrais, marinuotais svogūnais, kedrų riešutų aliejumi, sezamų sėklomis, bazilikais, obuoliais

M.Cabelier Cremant Chard
Springs roll‘s tešlos krepšeliai su špinatų – bazilikų varškės įdaru, jūrų gėrybių padažu

Cabelier Cremant Vintage
Vištienos filė su deginta odele, „Vitelotte“ bulvėmis, „Shiitake“ grybais, vištienos kaulų sultinio padažu, trumų drožlėmis, ankštiniais žirneliais

***************

Vakarą veda Gintautas Jašinskas ir Les Grands Chais de France atstovas Jonas Jankauskas. Skambės gyva smuiko muzika (Jurgita Tervydienė).

Kaina 39 Eur/asm. Būtina išankstinė staliukų rezervacija. „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). Tel. +370 698 54099, el.p. hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

Bilietus įsigykite viešbučio registartūroje (Perkūno al.61, Kaunas). Taip pat priimame užsakymus el.paštu ir išrašome sąskaitas.

 

Valentino diena

MEILĖS SPARNAI (2 dalys)
vasario 14 d. 19.00 val. restorane „Perkūno namai”

Kartą gyvenime meilė aplanko kiekvieną žmogų. Vienų ji būna švelni ir trapi, kitiems trenkia it žaibas iš giedro dangaus, o būna, kad skraidina ant savo laimės sparnų visą gyvenimą… Paskraidykime ir mes vedami prancūziškos muzikos garsų, kad ta akimirka truktų kuo ilgiau… Mūsų muzikinėje meilės kelionėje mus ves lyrinis vokalo ir instrumento duetas Edita Prasutytė ir Aleksandras Lakšmanas.

PASIŪLYMO KAINA: 79 €/2 asm. 4 patiekalų degustacinė „dalinimosi“ (sharing) vakarienė dviems prancūziškai ir 3 dalių programa

*****************************************

DEGUSTACINĖ 4 PATIEKALŲ VAKARIENĖ
„BENDRAVIMO MENIU“ (SHARING MENU)

Aperityvas
Putojantis vynas LACHETEAU Brut Cremant de Loire A.C.

Užkandis
Midijų mėsos parfė (parfait) su skrudintais baklažanais, kriaušių-bergamočių kremas, persikų-kajano pipirų tyrė, rūkytos paprikos pudra, mini paprikos, mikrožalynai

Karštasis patiekalas
Vištų krūtinėlė grūdėtųjų Dijon garstyčių apvalkale paruošta Sous Vide būdu, su Sauvignon Blanc vyno padažu, ankštiniais žirneliais, burokėlių sultyse marinuotais šalotiniais svogūnais, smidrais, romaneso brokoliais

Karštasis patiekalas
Karamelizuoti ėriukų liežuvėliai su klevų sirupu, saldžiųjų bulvių – cukinijų GratinPinot Noir vyno padažu, margųjų rūgštynių daigais, karštomis vynuogėmis vinsorbes

Desertas

Sūdyto sviesto karamelės (Caramel Au Beurre Sale) ir šokolodo putėsiai, vyšnios, baltojo šokolado krepšelis, rožių žiedlapiai

 

 

***

PAPILDOMAI – VYNŲ DERINIMAS 20 Eur / asm.:
Baltasis vynas HUGEL Gentil Alsace A.C., Elzasas
Baltasis vynas LA VIEILLE FERME Blanc Côtes du Luberon A.C., Ronos upės slėnis
Raudonasis vynas J.L. QUINSON Pinot Noir Bourgogne A.C., Burgundija
Likerinis obuolių vynas (17%) GARNIER PÈRE & FILS Pommeau De Normandie A.O.C.

****************************************************************************************************************************************
Taip pat praleiskite romantišką naktį viešbutyje už specialią kainą! Jūsų lauks gausus pusryčių stalas ir vėlyvas išvykimas.* Papildomai galite užsisakyti užkandžių su afrodiziakais kambaryje.
****************************************************************************************************************************************
BŪTINA IŠANKSTINĖ REZERVACIJA. Bilietus įsigykite viešbučio registartūroje (Perkūno al.61, Kaunas). Taip pat priimame užsakymus el.paštu ir išrašome sąskaitas.
Daugiau informacijos: tel. (8 37) 320 230, 8 698 54 099, el. p. hotel@perkuno-namai.lt,www.perkuno-namai.lt

****************************************************************************************************************************************

 

Ispaniška degustacinė vakarienė

Sausio 18 d. 19 val.

Kviečiame Jus į ispanišką vakarienę šaltą žiemos dieną „Perkūno namų“ restorane (Perkūno al.61, Kaunas). Sausio 18 d. pas mus svečiuosis Pablo Echávarri iš El Coto vyninės Ispanijoje ir pristatys savo gaminamus Rioja regiono vynus. Vakarą kartu su vyndariu ves UAB „Mineraliniai vandenys“ vyno ekspertas Gintautas Jašinskas. Prie vynų bus patiekta gurmaniška 5 patiekalų vakarienė. Vakarienės pradžia 19.00 val.

VAKARIENĖS MENIU

BALTASIS VYNAS
El Coto Blanco Rioja D.O.C. – aperityvui

RAUDONASIS VYNAS
El Coto Crianza. – atvėsintas
Užkandis su Serano kumpiu ir paprikomis

BALTASIS VYNAS
Baron De Ley 3 Vinas Rioja D.O.C.
“Dūminė“ menkė su anyžiais

RAUDONASIS VYNAS
Finca Museum Museum Real Cigales Reserva Rioja D.O.C.
Veršių inkstukai su grybų padažu

RAUDONASIS VYNAS
Baron De Ley Finca Monasterio Rioja D.O.C.
Jaučių žandai Sous vide

RAUDONASIS VYNAS
Baron De Ley 7 Vinas Rioja D.O.C.
Ispaniškų sūrių lėkštė

 

Kaina 39 Eur/asm.

Būtina išankstinė staliukų rezervacija. „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). Tel. +370 698 54099, el.p. hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

 

 

Naujieji metai

• Gurmaniška 4 patiekalų šventinė vakarienė

• DJ ArviZ programa “Muzikinė kelionė laiku”

• Putojantis vynas ir fejerverkai vidurnaktį

• Šokiai iki 3.00 val. ryto.

Kaina 80 € asmeniui (grupiniams užsakymams taikomos nuolaidos, vaikams – 50% nuolaida)

Papildomai pas mus galite užsisakyti bilietus į koncertą legendinėje Kauno sporto halėje (vos 400 žingsnių nuo viešbučio) bei nakvynę viešbutyje už specialią kainą.

***************

NAUJŲJŲ METŲ SUTIKIMO MENIU / NEW YEAR EVE MENU

UŽKANDŽIAI / STARTERS

Foie gras kepenėlių paštetas, padengtas vyšnių drebučiais
Brioche duonelė, liofilizuoti granatų sėklų gabaliukai
Foie gras pâté topped with cherry jelly
home baked Brioche bread, lyophilized pomegrante seeds

Antienos salotos su karamelizuotomis slyvomis ir citrinų kremu
Lollo lapų salotos, džiovintos spanguolės, lazdynų riešutai, apelsinų – čiobrelių užpilas
Duck breast salad with caramelized plum and lemon cream
Lollo Rosso, dried cranberry, hazelnut shavings, orange – thyme oil dressing

KARŠTIEJI PATIEKALAI PASIRINKTINAI:
MAIN COURSE FOR CHOICE:

Tunų steikas su karamelizuotų žaliųjų pipirų ir spanguolių padažu
laukiniai juodieji ryžiai, greipfrutai
Tuna fillet steak with caramelized green pepper and cranberry sauce
wild rice, grapefruit

arba / or

Kalakutų kumpelių medalionai su vyšnių – brendžio padažu
burokėlių sultyse virtos kaliaropės, saldžiųjų bulvių gratinas, Kale kopūstų traškutis
Turkey ham medallions with cherry – brandy sauce
beetroot juice poached kohlrabi, sweet potato gratin, Kale chips

DESERTAS / DESSERT

Šokolado putėsiai su rūkyta paprika
raudonųjų serbentų tyrė, pistacijų trupiniai, rozmarinai
Chocolate mousse with smoked paprika
red currant puree, pistachio crumbs, rosemary

Kava, arbata / Coffee, tea

***************

Būtina išankstinė staliukų rezervacija. „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). Tel. +370 698 54099, el.p. hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

 

Austrių festivalio vakarienė

Kviečiame į „Austrių festivalio“ inicijuotą vakarienę lapkričio 24 d. „Perkūno namuose“

 

TUZINAS AUSTRIŲ (6 rūšys)                                                  40.00

1/2 TUZINO AUSTRIŲ (6 rūšys)                                               22.00

 

  • Bretagne Nr. 2, Prancūzija

Tvirtos, mėsingos, sūroko, truputį joduoto skonio austrės.

Turinčios turtingą saldoką poskonį.

 

  • Bouzigue Nr. 2, Prancūzija

Apvalios austrės ryškaus sūraus skonio su ypatingu jūros aromato prieskoniu.

Joms būdingas riešutų skonis su jodo prieskoniu.

 

  • D`Isigny Nr. 2, Prancūzija

Auga Veys įlankoje, Normandijos rytuose. Čia suteka daugybė upių, kurios austrėms

suteikia ypatingą skonį. Šias austres lengva atpažinti dėl saldaus skonio.

 

  • Creuses Nr. 2, Olandija

Klasikinės Creuses austrės auginamos nuo 1860 metų

skaidriuose ir giliuose šiauriniuose Olandijos vandenyse.

 

  • Muirgen Nr. 3, Airija

Nedidelės mėsingos austrės “ keliaunininkės „- švelnaus skonio retas delikatesas.

 

  • Umami Nr. 3, Airija

Austrių mėgėjai žino, 4 pagrindinius skonius: saldus,sūrus, rūgštus ir kartus.

Umami austrės yra 5 skonio -umami. Šios austrės yra saldaus, sūraus skonio

ir šiaip pilnos netikėtų skonių.

 

ŠAMPANAS, PUTOJANTIS VYNAS                                                          750 ml

(PARDUOTUVĖS KAINA + KAMŠČIO MOKESTIS)

MOUTARD Grande Cuvée Brut Champagne                                       29.00+ 10.00

MOUTARD Brut Cuvée des 6 Cépages Vintage Champagne            49.00 + 10.00

MOUTARD Methode Traditionnelle blanc de blancs NV                    12.99 + 10.00

CODORNIU Cuvee Barcelona 1872 Rose Brut Cava DO                   12.99 + 10.00

BOTTER Prosecco Spumante di Valdobbiadene DOCG                   12.99 + 10.00

 ……ARBA ŠAMPANAS – JŪSŲ, KAMŠČIO MOKESTIS – MŪSŲ 🙂

 

Lauksime Jūsų nuo 18 val.  19 – 21 val. skambės gyva akordeono muzika. Būtina išankstinė rezervacija.

Viešbutis „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). +370 698 54099,

+370 320 230, hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

 
Booking.com