Viešbutis Kaune
+370 37320 230 hotel@perkuno-namai.lt
  • Lietuviškai
  • English

PN restoranas_08
TripAdvisor
Review Perkuno Namai

Restorano darbo laikas:  I-VII   12.00-23.00

tel. +370 37 320230

 

Aš puoselėju ne tik Kauno restoranų kultūrą, bet ir šeimos tradicijas. Kai šeima sėdi už stalo su staltiese ir švytinčiais indais, kai visą dėmesį gali skirti vieni kitiems, o tavimi rūpinasi 5 restorano žmonės – pasijauti ypatingas.

Manau, kad kiekvienam žmogui reikia turėti bent vieną vietą, kurioje jaustųsi ypatingas ir pakylėtas, kokie laikai bebūtų.

Per 15 metų dar nebandėme iškepti ….vilko. Mūsų restorano meistrai sugeba paprastus dalykus pakylėti iki šventų. Kaip pasakė vienas mūsų klientas: „Netikėti džiaugsmai: pas Jus restorane sužinojau, kas man iš tikrųjų patinka“.

Bendrasavininkė Ingrida Gustienė

Jauki restorano aplinka, pro kurio langus atsiveria žydintis slėnis su šimtamečiais ąžuolais – puiki vieta organizuoti šventinius pokylius, dalykinius pietus, svečių priėmimus bei linksmas vakaro šventes draugų būryje ar su bendradarbiais. Turime dvi pokylių sales: restorano salę, talpinančią iki 50 žmonių arba bibliotekos salę, talpinančią iki 20 žmonių.

Valgiaraštis viešbučio restorane nekasdienis. Jis atnaujinamas du kartus per metus, todėl užsukę visada galėsite paragauti naujų gurmaniškų patiekalų. Visi patiekalai – išskirtiniai, patiekiami ir ruošiami tarsi tikri meno kūriniai. Patiekalus kuria ir degustacijose dalyvauja pati restorano savininkė Ingrida Gustienė, kuriai patiekalų ruošimas ir naujų skonių ieškojimai – tikra aistra.

Kiekvieną rytą restorane – tradiciniai angliški pusryčiai. Pietums bei vakarienei – „a la carte“ meniu iš tarptautinės ir lietuviškos virtuvės patiekalų.

Visada skubantiems, bet norintiems nors trumpam atitrūkti nuo dienos rutinos, kiekvieną darbo dieną ir savaitgaliais – nauji specialūs restorano virtuvės šefo pasiūlymai už itin patrauklią kainą!

Restorano svečių populiariausi patiekalai: naminiu būdu konjake marinuota lašiša, tiekiama su „Trijų lelijų“ marmeladu, „Perkūno namų“ pipirinis steikas, prancūziškas kiaušinių ir grietinėlės kremas „Creme brulee“.

Nuoširdus asmeninis dėmesys ir kliento džiuginimas – mūsų aptarnavimo pagrindinė filosofija. Stengiamės, kad kiekvienas svečias jaustųsi kaip namie: artimumas neperžengiantis ribų ir visada maloni draugija. Kai kurie svečiai turi savo padavėjus-favoritus ir prašo, kad būtent jie juos aptarnautų.

Restoranas užkariavo daugelio lankytojų simpatijas savo išskirtiniais „Penktadienio klubais“ su įdomiais ir žymiais žmonėmis bei degustacijomis, įvairiais teminiais vakarais, šventiniais pobūviais ir išvežamais banketais.

Kuo galėtų būti naudingas Jums restoranas:

  • banketų ir furšetų organizavimas ir aptarnavimas (restorane „Perkūno namai“ iki 70 svečių arba Jūsų pasirinktoje aplinkoje);
  • kulinarinių ir konditerinių patiekalų išankstinis užsakymas į namus;
  • įvairių teminių vakarų organizavimas;
  • kiekvienai šventei – individualus meniu ir sukurta restorano aplinka.
  • pobūviai/išvežamieji banketai

Atkreipkite dėmesį: rengiantiems pobūvį mūsų restorane, svečių apgyvendinimui suteikiama speciali nuolaida.

 

Restoranas „Perkūno namai“ laikosi geros higienos praktikos taisyklių. Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba mums suteikė aukščiausią – 5 balų įvertinimą.

 vertinimas-5balai