- Perkūno al. 61, Kaunas, Lietuva
- +370 37 320230
- hotel@perkuno-namai.lt
Brunch&lunch meniu
VĖLYVIEJI PUSRYČIAI / ANKSTYVIEJI PIETŪS – PUSPIEČIAI
BRUNCH / LUNCH MENU
Kasdien nuo 12:00 iki 16:00 val.
SVEIKAI DIENOS PRADŽIAI / FOR THE HEALTHY DAY START
Žaliasis energinis kokteils (350 ml) 5.00 €
špinatai, bananai, imbieras, citrinos, Chia sėklos
Green energetic cocktail
spinach, banana, ginger, lemon, Chia seeds
Granola su Chia sėklų jogurtu ir uogomis 4.00 €
Granola with Chia yogurt and berries
„Šakšuka“ (pomidorų padaže kepti kiaušiniai) 5.00 €
Shakshuka (poached tomato eggs)
– su feta ir špinatais / with Feta and spinach
– su pupelėmiss ir rūkyta šoninė / with beans and bacon
Keptų grikių ir be lukšto virtų putpelių kiaušinių salotos 5.00 €
su vyšniniais pomidoriukais
Poached quail eggs over toasted buckwheat with cherry tomatoes
UŽKANDŽIAI / STARTERS
Trisluoksnis sumuštinis / Club sandwich
– su vištiena ir šonine / with chiken and bacon 7.50 €
– su marinuota lašiša / with marinated salmon 8.00 €
Sumuštiniai tiekiami su gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais
Clubs come with French fries and pickles
Sočios prancūziškos salotos 4.00 €
salotos, garstyčių majonezas, naminiai bulvių traškučiai, skrudinta šoninė
Filling French salad
lettuce, mustard mayonnaise, home made potato chips, crispy bacon
Silkių Mojito 3.00 €
su avokadais, laimo citrina ir mėtomis
Herring Mojito
with avocado, lime and mint
SRIUBA / SOUP
Dienos sriuba 2.00 €
Soup of the day
PAGRINDINIAI PATIEKALAI / MAIN COURSE
Perlinių kruopų ir ankštinių Orzotto su:
Pearl barley & legumes Orzotto with:
kietuoju sūriu / hard cheese 4.50 €
kietuoju sūriu ir brandinta lašiša / hard cheese and brined salmon 6.00 €
Tofu ir kalafijorų trupiniais / Tofu and cauliflower crumbs Vegan 5.00 €
VištienaTikka masala 6.00 €
tiekiama su ryžiais ir žalumynų – mangų salotomis
Chicken Tikka Masala
served over rice with lettuce – mango salad
Kiaulės šonkauliukai, kepti saldžiarūgštėje glazūroje 5.00 €
su belgiškomis bulvytėmis, šviežiai marinuotomis daržovėmis
Pork spare ribs in sweet & sour glaze
with Belgian potatoes, fresh marinated vegetables
Lašišų filė ant špinatų patalo 7.00 €
su ryžių Tagliatelle
Salmon fillet on a spinach bed
with rice Tagliatelle
Menkės Fish & Chips su citrinų Aioli 5.00 €
Cod ‘n’ Chips with lemon Aioli