Kalėdinis meniu | Perkūno namai | Viešbutis Kaune

Kalėdinis meniu

Prisiminkite savo bičiulius bei seniai matytus draugus ir pakvieskite į mūsų restoraną „Perkūno namai“ pasimėgauti kalėdiniu meniu. Virtuvės šefas Kęstutis pluša kurdamas gurmanišką ir labai kalėdišką meniu, kuris pamalonins kiekvieną visą gruodžio mėnesį. Viešbutis jau pasipuošė gražiausioms metų šventėms, restorane  kalėdinę dvasią kuria kalėdinės melodijos.

Suburkite visą šeimą, pas mus nelieka nuskriausti ir mažieji. Jų laukia specialus vaikiškas meniu ir žaidimų kampelis, kad tėveliai galėtų ramiai pasišnekučiuoti.

KALĖDINIS MENIU
2017 12 03 – 30
CHRISTMAS MENU
December 1 – 30th, 2017

APERITYVAS / APÉRITIF
Karštas imbierinis punšas             150 ml           5.00 €
„Stone’s original green ginger wine“, brendis, vynuogių sultys
Hot ginger punch
Stone’s original green ginger wine, brandy, grape juice

UŽKANDIS / STARTER           6.00 €
Keptas Camembert sūris su meduolio plutele
raudojųjų serbentų kremas, šaltalankių tyrė, Baguette skrebučiai, obuolių traškučiai
Fried Camembert with gingerbread crust
redcurrant cream, sea buckthorn puree, Baguette toast, apple chips

KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSE           14.00 €
Ančių filė su apelsinų – bruknių putėsiais
raudonojo vyno – šokolado padažas su kardamonais, marinuoti šalotiniai svogūnai
Duck breast with orange – cowberry mousse
red wine – chocolate sauce with cardamom, pickled scallions

Karpių filė su imbieriniu sūrio ir baltojo vyno padažu
žirnelių – bulvių kremas, Briuselio kopūstai, vyšniniai pomidorai
Carp fish fillet with gingered cheese and white wine sauce
green pea – potaoes cream, brussels sprouts, cherry tomatoes

DESERTAS / DESSERT           4.00 €
Šventinė Advento kompozicija
kviečių ir Chia sėklų putėsiai su medumi, džiovintos spanguolės,  raudonajame vyne virtos slyvos, riešutų trupiniai
Festive composition
wheat and chia seed mousse with honey, dried cranberries, red wine cooked prunes, peanut crumbs

 
Booking.com