Meniu klasika per 25 metus

ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI / COLD STARTERS

Naminiu būdu (Gravlax) konjake marinuota lašiša 6.00 €

„Trijų lelijų marmeladas“

Perkūno namai Gravlax style brandy marinated salmon

Three Lilly marmelade

Paukščių kepenėlių paštetas su bruknių džemu 5.00 €

mūsų kepta „Brioche“ duonelė

Bird liver pate with cow – berry jam home baked Brioche

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSE

Brandintos jaučių išpjovos pipirinis steikas su žaliųjų pipirų padažu 22.00 €

„baby“ bulvės, karštos daržovės, šparagai, svogūnų žiedai

Aged beef tenderloin pepper steak with green pepper sauce

baby potatoes, baked vegetables, asparagus, onion rings

Trijų žuvų „Puokštė“ (sterkas, otas, lašiša) 18.00 €

kreminis špinatų padažas, kepta bulvių – salierų košė, brokoliai

Three fish Bouquet (pike – perch, halibut, salmon) creamy spinach sauce, baked potato – celery mash, broccoli

Bulviniai blynai su: / Grated potato pancakes with: – varškės ir krapų kremu / curd and dill cream 7.50 €

– marinuota lašiša / marinated salmon 10.00 €

 

DESERTAI / DESSERT

Karštos vyšnios „Jubilee“ su brendžiu 5.00 €

vaniliniai ledai

Hot Cherry “Jubilee” with brandy

vanilla ice cream

Tortas “Juodas miškas” 5.00 €

Black forest cake