Moters diena

5+5:Subtiliai moteriškas ir prabangus vakaras visoms mūsų dailiosios lyties atstovėms

Kovo 8 d. 19 val. kviečiame į degustacinę vakarienę su šarminguoju Gintautu Jašinsku „Perkūno namų“ restorane. Jūsų lauks šefo Kęstučio Bartkaus sukurtas specialus 5 patiekalų meniu ir 5 mūsų partnerių staigmenos. Plačiau skaitykite tinklalapyje.

Vakaro metu pristatysime moterų taip mylimus ir mėgstamas LGCF putojančių vynų naujienas.

***************

5 patiekalų degustacinės vakarienės meniu

LaCheteau CremBlancDN Brut
Austrė su jūros žolėmis, svogūnais, raudonojo vyno actu

Ch.de Champteloup Brut
Jūros ešerio – geltonžuvės kapotinis su kukurūzais, raudonaisiais ikrais, mikrožalumynais, „Contfit“ česnakais, burokėlių geliu

Ch.de Champteloup Rose Brut
Tuno „Tataki“ ir lašišos „Sashimi“ duetas su ridikėliais, česnakų daigais, balzaminio acto ikrais, marinuotais svogūnais, kedrų riešutų aliejumi, sezamų sėklomis, bazilikais, obuoliais

M.Cabelier Cremant Chard
Springs roll‘s tešlos krepšeliai su špinatų – bazilikų varškės įdaru, jūrų gėrybių padažu

Cabelier Cremant Vintage
Vištienos filė su deginta odele, „Vitelotte“ bulvėmis, „Shiitake“ grybais, vištienos kaulų sultinio padažu, trumų drožlėmis, ankštiniais žirneliais

***************

Vakarą veda Gintautas Jašinskas ir Les Grands Chais de France atstovas Jonas Jankauskas. Skambės gyva smuiko muzika (Jurgita Tervydienė).

Kaina 39 Eur/asm. Būtina išankstinė staliukų rezervacija. „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). Tel. +370 698 54099, el.p. hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

Bilietus įsigykite viešbučio registartūroje (Perkūno al.61, Kaunas). Taip pat priimame užsakymus el.paštu ir išrašome sąskaitas.

 
Booking.com