Mūsų sodelio grill meniu

Pirmadienį – penktadienį nuo 17 val., šeštadienį – sekmadienį nuo 12 val.

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnis „RIB EYE“                                       18.00

Grill daržovės, mūsų gamintas BBQ padažas su rūkytomis paprikomis

 

Ėriuko nugarinė (su kauliuku) ir mėtų Pesto                                                      18.00

purpurinių morkų kremas, rūkyta šonine apjuostos bulvytės, mocarela sūriu įdarytas keptas pomidoras

 

Vištienos krūtinėlė „Supreme“, gardinta rūkytu čederio sūriu  Apple wood                           10.00

obuolių ir spanguolių čatnis, čili-mangų padažas, ožkų sūriu įdaryti kepti persikai, greipfrutai

 

Lietuvos ūkiuose augintų šamų filė su odele                                                      12.00

skrudinta Ciabatta duonelė, morkų – imbierų kremas, keptos cukinijos su Mozzarella

 

Papildomai – gruzdintos bulvės                                            2.00

 

KIEKVIENĄ KETVIRTADIENĮ 19 VAL.:

  • gyva muzika sodelyje
  • virtuvės šefo savaitės Grill Klauskite padavėjo.
 
Booking.com