Naujieji metai

• Gurmaniška 4 patiekalų šventinė vakarienė

• DJ ArviZ programa “Muzikinė kelionė laiku”

• Putojantis vynas ir fejerverkai vidurnaktį

• Šokiai iki 3.00 val. ryto.

Kaina 80 € asmeniui (grupiniams užsakymams taikomos nuolaidos, vaikams – 50% nuolaida)

Papildomai pas mus galite užsisakyti bilietus į koncertą legendinėje Kauno sporto halėje (vos 400 žingsnių nuo viešbučio) bei nakvynę viešbutyje už specialią kainą.

***************

NAUJŲJŲ METŲ SUTIKIMO MENIU / NEW YEAR EVE MENU

UŽKANDŽIAI / STARTERS

Foie gras kepenėlių paštetas, padengtas vyšnių drebučiais
Brioche duonelė, liofilizuoti granatų sėklų gabaliukai
Foie gras pâté topped with cherry jelly
home baked Brioche bread, lyophilized pomegrante seeds

Antienos salotos su karamelizuotomis slyvomis ir citrinų kremu
Lollo lapų salotos, džiovintos spanguolės, lazdynų riešutai, apelsinų – čiobrelių užpilas
Duck breast salad with caramelized plum and lemon cream
Lollo Rosso, dried cranberry, hazelnut shavings, orange – thyme oil dressing

KARŠTIEJI PATIEKALAI PASIRINKTINAI:
MAIN COURSE FOR CHOICE:

Tunų steikas su karamelizuotų žaliųjų pipirų ir spanguolių padažu
laukiniai juodieji ryžiai, greipfrutai
Tuna fillet steak with caramelized green pepper and cranberry sauce
wild rice, grapefruit

arba / or

Kalakutų kumpelių medalionai su vyšnių – brendžio padažu
burokėlių sultyse virtos kaliaropės, saldžiųjų bulvių gratinas, Kale kopūstų traškutis
Turkey ham medallions with cherry – brandy sauce
beetroot juice poached kohlrabi, sweet potato gratin, Kale chips

DESERTAS / DESSERT

Šokolado putėsiai su rūkyta paprika
raudonųjų serbentų tyrė, pistacijų trupiniai, rozmarinai
Chocolate mousse with smoked paprika
red currant puree, pistachio crumbs, rosemary

Kava, arbata / Coffee, tea

***************

Būtina išankstinė staliukų rezervacija. „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). Tel. +370 698 54099, el.p. hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

 

Austrių festivalio vakarienė

Kviečiame į „Austrių festivalio“ inicijuotą vakarienę lapkričio 24 d. „Perkūno namuose“

 

TUZINAS AUSTRIŲ (6 rūšys)                                                  40.00

1/2 TUZINO AUSTRIŲ (6 rūšys)                                               22.00

 

  • Bretagne Nr. 2, Prancūzija

Tvirtos, mėsingos, sūroko, truputį joduoto skonio austrės.

Turinčios turtingą saldoką poskonį.

 

  • Bouzigue Nr. 2, Prancūzija

Apvalios austrės ryškaus sūraus skonio su ypatingu jūros aromato prieskoniu.

Joms būdingas riešutų skonis su jodo prieskoniu.

 

  • D`Isigny Nr. 2, Prancūzija

Auga Veys įlankoje, Normandijos rytuose. Čia suteka daugybė upių, kurios austrėms

suteikia ypatingą skonį. Šias austres lengva atpažinti dėl saldaus skonio.

 

  • Creuses Nr. 2, Olandija

Klasikinės Creuses austrės auginamos nuo 1860 metų

skaidriuose ir giliuose šiauriniuose Olandijos vandenyse.

 

  • Muirgen Nr. 3, Airija

Nedidelės mėsingos austrės “ keliaunininkės „- švelnaus skonio retas delikatesas.

 

  • Umami Nr. 3, Airija

Austrių mėgėjai žino, 4 pagrindinius skonius: saldus,sūrus, rūgštus ir kartus.

Umami austrės yra 5 skonio -umami. Šios austrės yra saldaus, sūraus skonio

ir šiaip pilnos netikėtų skonių.

 

ŠAMPANAS, PUTOJANTIS VYNAS                                                          750 ml

(PARDUOTUVĖS KAINA + KAMŠČIO MOKESTIS)

MOUTARD Grande Cuvée Brut Champagne                                       29.00+ 10.00

MOUTARD Brut Cuvée des 6 Cépages Vintage Champagne            49.00 + 10.00

MOUTARD Methode Traditionnelle blanc de blancs NV                    12.99 + 10.00

CODORNIU Cuvee Barcelona 1872 Rose Brut Cava DO                   12.99 + 10.00

BOTTER Prosecco Spumante di Valdobbiadene DOCG                   12.99 + 10.00

 ……ARBA ŠAMPANAS – JŪSŲ, KAMŠČIO MOKESTIS – MŪSŲ 🙂

 

Lauksime Jūsų nuo 18 val.  19 – 21 val. skambės gyva akordeono muzika. Būtina išankstinė rezervacija.

Viešbutis „Perkūno namai“ (Perkūno al. 61, Kaunas). +370 698 54099,

+370 320 230, hotel@perkuno-namai.lt, www. perkuno-namai.lt

 

Codorniu Cava degustacinė vakarienė

Lapkričio 9 d. 19 val. kviečiame į Codorniu Cava putojančių vynų degustaciją su vakariene. Codorniu – seniausia pasaulyje Cava gamintoja. Vyninė įkurta dar 1551 metais Katalonijoje. Tai tikrai neeiliniai putojantys vynai, Lietuvoje juos mažai kas ragavę. Tai unikali proga būt pirmiems!

Vakaro metu gros gyva muzika. Vakarą ves ekspertas Gintautas Jašinskas ir seniausio Ispanijos šeimos verslo atstovas Fernando Hoyos (eksporto vadovas).

Ragausime putojančius vynus iš skirtingų kolekcijų:

  • CODORNIU Cuvee Barcelona 1872 Blanco Brut Cava D.O.
  • CODORNIU Anna Blanc de Blancs Brut Cava D.O.
  • CODORNIU Gran Codorniu Reserva Chardonnay 2014 Brut Nature Cava D.O.
  • CODORNIU Gran Codorniu  Pinot Noir Vintage 2014 Brut Cava D.O.
  • CODORNIU Ars Collecta Jaume Codorniu Gran Reserva 2011 Brut Cava. D.O. – ypatingai riboti leidimai! Paskutinis, kurį ragausime, netgi pavadintas įkūrėjo Jaume Codorniu garbei.

Meniu

CODORNIU Cuvee Barcelona 1872 0Blanco Brut Cava D.O.

Švž. austrė / Fresh oyster

agurkų „Mignonette“ padažas / cucumber Mignonette sauce

 

CODORNIU Anna Blanc de Blancs Brut Cava D.O.

Šukutės / Scallops

pastarnokų – burokėlių kremas / parsnip – beetroot cream

 

CODORNIU Gran Codorniu Reserva Chardonnay 2014 Brut Nature Cava D.O.

Jūrų velnias / Monkfish

morkų – mėlynojo pelėsinio sūrio muslinas, karamelizuotos violetinės morkos, Briuselio kopūstai /

carrot – blue cheese mousseline, caramelized purple carrots, Brussels sprouts

 

CODORNIU Gran Codorniu  Pinot Noir Vintage 2014 Brut Cava D.O.

Patarškų filė / Guinea fowl fillet

Serano kumpio – „Shitaki“ grybų kremas, veršienos „Gravy“ padažas, raudonosios balandos /

Serano ham – Shitaki cream, veal gravy, red quinoa

 

CODORNIU Ars Collecta Jaume Codorniu Gran Reserva 2011 Brut Cava. D.O.

Ispaniški sūriai / Spanish cheese

avies pieno Manchego ( 6 mėn.) / Manchego sheep milk (6 months);

ožkos, avies ir karvės pieno Castellano Bonvallis / goat, sheep and cow milk;

ožkos, išlaikytas vyne / goat kept in wine

 

 

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA.

Kaina 39 Eur/asm. Būtina išankstinė registracija.
Jūsų rezervacijų laukiame tel. ‎+370 37 320230 arba ‎+370 698 54099 bei el.p. hotel@perkuno-namai.lt, www.perkuno-namai.lt

 

Grill.Jazz.Champagne.

Rugsėjo 14 d. 19 val.

Kviečiame rugsėjo 14 d. į vasaros sezono uždarymą! „Perkūno namuose“ Jūsų laukia gurmaniška 4 patiekalų grill vakarienė, 4 Moutrad šampano degustacija ir gyva jazz muzika! Vakarą veda ir apie šampanus pasakoja MV gėrimų ekspertas G.Jašinskas.

VAKARIENĖS MENIU 

MOUTARD Methode Traditionnelle blanc de blancs NV
Dūmų aromato lašišos „Tar – tar” su avokadais ir ant grotelių keptais mangais

 

MOUTARD Grande Cuvée Brut Champagne
Aštuonkojo „Carpaccio” su Grill apelsinais ir agurkų kremu

 

MOUTARD Cuvée des 2 Soeures Brut Champagne
Trijų grybų ir trijų sūrių „Risotto”

 

MOUTARD Brut Cuvée des 6 Cépages Vintage 2007 Brut Champagne
Veršio kumpio vidinė dalis (eyeround) su „Béarnaise” padažu
bulvytės, sojų pupelės, šparagų ūgliai

 

Kaina 39 Eur/asm. Būtina išankstinė registracija.

Jūsų rezervacijų laukiame tel. ‎+370 37 320230 arba ‎+370 698 54099 bei el.p. hotel@perkuno-namai.lt

 

Rugsėjo 1-osios šventė

Rugsėjo 1 d. 11-23 val.

Mūsų restoranas per Mokslo ir žinių dieną darbą pradeda jau 11 val. Taip pat vaikučių lauks specialus, naujas vaikiškas meniu!

Kviečiame rezervuoti staliukus internetu iš anksto jau dabar! Taip pat Jūsų rezervacijų laukiame tel. +370 37 320230 arba +370 698 54099 bei el.p. hotel@perkuno-namai.lt

 
Booking.com