Didysis Užgavėnių blynų meniu

ŽIEMA, ŽIEMA, BĖK IŠ KIEMO!
DIDYSIS UŽGAVĖNIŲ BLYNŲ MENIU

Specialus blynų pasiūlymas visą savaitgalį iki pat Užgavėnių antradienį!

• Saulėgrąžų miltų blynai su karamelizuotų bananų užpilu 4,50 €
• „Čirviniai blynai su trintomis braškėmis ir šokoladu 3,50 €
Mieliniai blynai
• įdaryti silke 3,50€
• su klevų sirupu, vaniliniais ledais 3,50 €

 

Moters diena

Kviečiame kovo 8 d. pasilepinti specialiu meniu damoms „Perkūno namų“ restorane. Vakaro nuotaiką kurs pianistas Kęstutis Paulaitis. Gyva muzika skambės 19-21 val. 

 

ŠALTASIS UŽKANDIS / COLD STARTER
Šviežia Burrata su žaliųjų žirnelių Gazpacho     6.00 €
greipfrutai, balzamiko ikrai
Fresh Burrata with green pea Gazpacho
grapefruit, balsamic caviar

KARŠTASIS PATIEKALAS / MAIN COURSE
Trijų žuvų „Puokštė“ (sterkas, otas, lašiša)      15.00 €
kreminis špinatų padažas, bulvių – salierų piurė, brokoliai
Three fish Bouquet (pike – perch, halibut, salmon)
creamy spinach sauce, potato – celery purée, broccoli

DESERTAS / DESSERT
„Cassata“ – itališkas ledų desertas      4.00 €
naminiai Baileys ledai, uogos, riešutai
Cassata – Italian ice cream dessert
home made Baileys ice cream, berries, nuts

 

Būtina išankstinė staliukų rezervacija +370 698 54099, hotel@perkuno-namai.lt arba internetu https://bit.ly/2RURSQi

 

Valentino vakaras „Pasidalink Meile“

vasario 14 d. 19:00 val. „Perkūno namuose“

2 dalių programa ir 3 patiekalų vakarienė

 

Pakvieskite savo mylimuosius pasikalbėti apie Meilę muzikos ir maisto kalba. Gaidas sudėlioti Jums padės Austėjos Marijos  Kimbartaitės (vokalas) ir Vyčio Kišūno (klavišiniai) duetas. Jų programoje žinomos meilės dainos su lengvu džiazo prieskoniu skamba kitaip. Romantiškiausiam metų vakarui – ‘dalinimosi’ meniu dviems.

3 PATIEKALŲ VAKARIENĖ – „DALINIMOSI MENIU“ (SHARING MENU)

Aperityvas
Putojantis vynas “Veuve Du Vernay Brut”
(Prancūzija)

Užkandis
Šviežia Burrata su žaliųjų žirnelių Gazpacho
greipfrutai, balzamiko ikrai

Karštasis patiekalas
Kukurūzinis viščiukas, įdarytas kapota vištiena ir Foie gras
saldžiųjų bulvių (batatų) piurė, vynuogių ir raudonojo vyno padažas

Desertas
Kremas Bavarois su pasifloromis ir braškių – bazilikų padažu

 

Kaina 89 €/ 2 asm. Būtina išankstinė rezervacija.

Daugiau informacijos: +370 37 320 230, +370 698 54 099, hotel@perkuno-namai.lt, www.perkuno-namai.lt

*********************************************************************************************

Praleiskite romantišką naktį viešbutyje „Perkūno namai“ už specialią kainą! Papildomai galite užsisakyti užkandžių su afrodiziakais kambaryje. Būtina išankstinė rezervacija.

Daugiau informacijos: +370 37 320 230, +370 698 54 099, hotel@perkuno-namai.lt, www.perkuno-namai.lt

*********************************************************************************************

 

Austrių festivalis

Kviečiame paminėti kasmetinį austrių festivalį. Lapkričio 23 d., penktadienį, nuo 18 iki 21 val. mūsų restorane vyks tikra austrių puota. Skambės gyva muzika.
 

TUZINAS AUSTRIŲ (6 rūšys) 46.00 €
1/2 TUZINO AUSTRIŲ (6 rūšys) 24.00 €

Creuses SP TSARSKAYA 1, Prancūzija, Bretanė, Kankalo regionas
Pavadinimas kilęs iš Rusijos karaliaus laikų. Šios austrės buvo skirtos karaliui ir labai svarbiems asmenims kartu su ikrais ir degtine. Jos turi stiprų, kreminį ir mėsingą skonį, auginamos tik Prancūzijoje Kankalo reagione.

Creuses de BRETAGNE 2, Prancūzija, Bretanė
Tai tikrosios europinės austrės, kurios yra plokštesnės, apvalesnės. Tvirtos, mėsingos, sūroko, truputį joduoto skonio austrės, turi turtingą saldoką poskonį.

Creuses FINE DE CLAIRE 2, Prancūzija, Puatu -Šarantėje (Poitou Charentes)
Austrės surenkamos ir laikomos (brandinamos) sūraus vandens baseinuose, nuolat valant
(clair pr. – švarus). Nuo planktono įgauna charakteringą žalsvą spalvą. Auginant fermose, austrės užsauga didesnės (tiek mėsa, tiek geldelė), jų sandara ir skonis ypač specifiniai.

Creuses SP KRYSTALE 2, Prancūzija, Normandija
Auginamos specialiuose maišuose, tam kad būtų lengviau kontroliuoti reikiamą kokybę. Vėliau perkeliamos į mažus specialius krepšelius. Augimo proceso metu jos trinasi viena į kitą, tokiu būdu stiprindamos geldeles.

Creuses 1, Olandija
Klasikinės Creuses austrės auginamos nuo 1860 metų. Auginamos skaidriuose ir giliuose šiaurės Olandijos vandenyse.

Creuses SP SENTINELLE 2, Airija
Auga įlankoje, apsuptoje didžiųjų kalnų. Tirpstančio sniego ir lietaus vanduo daro vandenį minkštesniu ir sukuria puikią aplinką austrių augimui. Jos yra minkštos, saldžios ir gaivinančios.

ŠAMPANAS, PUTOJANTIS VYNAS

200 ml            375 ml              750 ml
Moët & Chandon Brut Imperial Champagne A.C.                                            37.00 €             70.00 €

Moutard Brut Cuvée des 6 Cépages Vintage Brut Champagne                                                70.00 €

Moutard Grande Cuvée Brut Champagne                                                         27.00 €            40.00 €

Piper Heidsieck Brut Rose Sauvage Champagne                                                                      70.00 €

Codorníu Classico Brut Cava D.O.                                          7.00 €                                         25.00 €

Borgo Gritti Prosecco Millesimato D.O.C                                                                                    25.00 €

Moutard Grande Cuvée Brut Champagne (taurė)   150 ml     8.50 €

 

Rezervuokite staliukus iš anksto +370 37 320230, +370 698 54099, hotel@perkuno-namai.lt, www.perkuno-namai.lt.

 

Tradicinė prancūziška Beaujolais Nouveau vakarienė

Lapkričio 16 d. 19:00 val.

Kviečiame kviečiame į tradicinę prancūzišką Beaujolais Nouveau vakarienę su Mindaugu Paliuku! Vakaro nuotaiką akordeonu kurs Mantas.

Vakarienės meniu

Baltasis vynas
GEORGES DUBOEUF Macon Villages Nouveau A.C.
Keptų kaštonų ir baravykų paštetas
naminė Brioche duona

 

Rožinis vynas
GEORGES DUBOEUF Beaujolais Rose Nouveau A.C.
Žaliosios midijos ir lengvai parūkytos tigrinės krevetės
šparagų ūgliai, Romesco padažas

 

Raudonasis vynas
GEORGES DUBOEUF Beaujolais Villages Nouveau A.C.
Ėriuko šonkauliukai Provençal žolelių plutelėje
raudonojo vyno Gravy padažas, žirnelių piurė, karamelizuoti burokėliai

 

Vakaro kaina 39 Eur/asm. (3 vynai ir 3 patiekalai). Būtina išankstinė rezervacija. +370 698 54099, hotel@perkuno-namai.lt www.perkuno-namai.lt